Systemisch werk & familieopstellingen

                                                                         

De deur naar geluk gaat naar binnen toe open.

                                                                           

Zijn we niet allemaal ons hele levenspad op zoek naar Balance. Op zoek naar harmonie in alles. Maar ons leven heeft zo zijn uitdagingen, uitdagingen die ons uiteindelijk de weg naar bewustzijn kunnen geven.

 

De pijn die je voelt is zeker niet altijd jou pijn, want hoe zit het met het leven en de jeugd van jou vader en moeder, opa's en oma's?

Logisch toch eigenlijk dat pijn kan worden gevoeld en dus gedragen door jou. Veel pijn wordt al ervaren in de jonge jaren van het leven van jou en je voorouders. Dat stuk komt vaak later in je leven in een andere vorm terug. Of beter gezegd, het is nooit weg geweest. We zijn als mens goed in staat om onze ervaren pijn te beschermen, die pijn van afwijzing, gemis, er niet toe doen, eenzaamheid ect. Wanneer je aan kunt nemen en doorvoelen dat bepaalde kind behoeftes niet vervult zijn voor jou doordat de innerlijke aandacht van je ouders naar iemand anders zijn uitgegaan, zal dat helend zijn voor jou en het systeem.

 

Pijn reist door familiesystemen heen, net zolang iemand bereid is te voelen. 

 

Met een familieopstelling kun je onbewuste patronen en dynamieken zichtbaar maken. Tijdens een familieopstelling in groepsverband stellen we personen op als representant, daarmee worden verstoorde verhoudingen zichtbaar. Stop je met wachten dat de wereld om je heen geeft wat je nodig heb, en begin met geven aan jezelf wat je nodig heb. Je bent het waard wijze ziel.

 

We beginnen met een intake en waarna ik graag mee reis door je familiesysteem. Het totaal aan benodigde sessies kan wisselen, vaak zie ik dat het dienend is om drie a vijf sessie te ontvangen. We zullen altijd samen voelen wat passend is voor jou.